مراحل زایمان طبیعی( در بیمارستان چه اتفاقاتی رخ می دهد؟)

 مراحل زایمان طبیعی( در بیمارستان چه اتفاقاتی رخ می دهد؟)

در بیمارستان یا مرکز زایمان چه اتفاقی می افتد

چه زمانی به بیمارستان یا مرکز زایمان بروید

اگر اولین بارداری شما باشد، ممکن است در مورد اینکه چه زمانی باید به بیمارستان یا واحد مامایی بروید، مطمئن نباشید. بهترین کار این است که برای مشاوره با بیمارستان یا پزشک خود تماس بگیرید.

اگر کیسه آب شما پاره است، شمارا معاینه و بررسی میکنند.

بیشتر بخوانید:در بخش زایمان در وبسایت بزرگ و آموزشی ترفندا 

اگر اولین نوزاد شماست و انقباضات دارید اما کیسه آب شما پاره نشده است، ممکن است به شما توصیه شود که صبر کنید.  زمانی از شما خواسته می شود که برای بستری در بیمارستان مراجعه کنید که انقباضات شما:

انقباضات زایمان
انقباضات زایمان

اگر نزدیک بیمارستان خود زندگی نمی کنید، ممکن است لازم باشد قبل از رسیدن به این مرحله وارد شوید. مطمئن شوید که علائم زایمان و آنچه اتفاق می افتد را می دانید .

نوزادان دوم اغلب سریعتر از نوزاد اول به دنیا می آیند، بنابراین ممکن است لازم باشد زودتر با بیمارستان، واحد مامایی یا ماما تماس بگیرید.

فراموش نکنید که قبل از ترک خانه با بیمارستان یا واحد زایمان تماس بگیرید.

اگر در حال برنامه ریزی برای زایمان در خانه هستید، روشی را که با ماما در طول بحث درباره شروع زایمان توافق کرده اید، دنبال کنید. مطمئن شوید که علائم زایمان را می شناسید.

بیشتر بخوانید:در بخش زایمان در وبسایت بزرگ و آموزشی ترفندا 

چه چیزی در واحد زایمان انتظار می رود

واحدهای زایمان متفاوت هستند، چه در بیمارستان باشند و چه در واحدهای مامایی، بنابراین موارد زیر فقط راهنمایی برای آنچه احتمال وقوع دارد است.

می توانید با ماما در مورد آنچه در بیمارستان یا واحد مامایی محلی شما موجود است و آنچه برای تولد خود می خواهید صحبت کنید.

رسیدن شما

در ابتدا پرونده پزشکی شمارا تحویل می گیرند سپس شما را به بخش زایمان یا اتاق خود می برند، جایی که می توانید لباس بیمارستان یا سایر لباس های خود را بپوشید.

چیزی را انتخاب کنید که گشاد و در حالت ایده‌آل از پنبه باشد، زیرا در حین زایمان احساس گرما می‌کنید و ممکن است نخواهید چیزی تنگ بپوشید.

معاینه توسط ماما
معاینه توسط ماما

معاینه توسط ماما

ماما از شما در مورد آنچه تاکنون اتفاق افتاده است سؤال می کند و با اجازه شما، شما را معاینه می کند. اگر در خانه زایمان می کنید، این معاینه در خانه انجام می شود. کارهایی که ماما در ابتدا باید انجام دهد :

  • نبض، دما و فشار خون شما در طول بارداری به چه صورت بوده است
  • برای بررسی وضعیت جنین، صدای قلب آن را چک می کنند.
  • یک معاینه داخلی انجام داده تا متوجه شوند دهانه رحم شما چقدر باز شده است، تا بعداً آنها بتوانند بگویند که زایمان شما تا چه اندازه پیشرفت کرده است – قبل از انجام این معاینه به ماما بگویید که آیا انقباض در راه است یا خیر، به طوری که آنها می توانند صبر کنند تا این انقباض تمام شود.

بیشتر بخوانید:در بخش زایمان در وبسایت بزرگ و آموزشی ترفندا 

این بررسی ها در طول زایمان شما در فواصل زمانی تکرار می شود. همیشه در مورد هر چیزی که می خواهید بدانید بپرسید.

اگر شما و همسرتان برنامه ای برای زایمان تهیه کرده اید، به ماما نشان دهید تا بداند که دوست دارید در حین زایمان چه اتفاقی بیفتد.

معاینه قبل از زایمان
معاینه قبل از زایمان

بیشتر بخوانید:در بخش زایمان در وبسایت بزرگ و آموزشی ترفندا 

اتاق های زایمان

اکثر اتاق‌های زایمان دارای صندلی‌های راحتی و حصیر هستند، بنابراین می‌توانید هنگام زایمان حرکت کنید و موقعیت خود را تغییر دهید. برخی از آنها حمام، دوش یا استخر زایمان دارند. شما باید در اتاقی که در آن زایمان می کنید احساس راحتی کنید.

برخی از واحدهای زایمان ممکن است به شما حمام یا دوش ارائه دهند. حمام آب گرم می تواند در مراحل اولیه زایمان آرامش بخش باشد. ممکن است دوست داشته باشید بیشتر زمان زایمان را در حمام بگذرانید تا درد را کاهش دهید.

زایمان طبیعی
زایمان طبیعی

بیشتر بخوانید:در بخش زایمان در وبسایت بزرگ و آموزشی ترفندا 

زایمان در آب

برخی از واحدهای زایمان دارای استخرهای زایمان هستند تا بتوانید زایمان را در آب انجام دهید. ممکن است متوجه شوید که این به شما کمک می کند تا آرامش داشته باشید.

اگر روند زایمان طبیعی باشد، ممکن است امکان زایمان در استخر وجود داشته باشد. در مورد مزایا و معایب زایمان در آب با ماما صحبت کنید. اگر می خواهید، باید از قبل مقدمات را فراهم کنید.

زایمان در اب
زایمان در اب

نرگس

نرجس دغلاوی هستم یه دختر بهاری متولد ٧٨ به شدت عاشق هنر و یادگیری موضوعات جدید هستم،مدرک کارشناسی تکنولوژی طراحی لباس و دوخت دارم و در زمینه های هنری یه ذهن خلاق دارم تمام سعیم این هست که بتونم اطلاعات جالب و مورد نیاز کاربران رو جمع آوری و ارائه بدم

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.