طرز تهیه ترشی غوره آسان به صورت مرحله به مرحله

 طرز تهیه ترشی غوره آسان به صورت مرحله به مرحله

ترشی غوره با سرکه سفید (از آبغوره، سرکه سیب یا حتی سرکه قرمز هم می‌توانید استفاده کنید) علاوه بر طعم ترش و شوری بی‌نظیر، خواص فوق‌العاده‌ای هم دارد و بسیار مفید است. این چاشنی خانگی کنار غذا سفره شما را خوش‌رنگ و لعاب می‌کند و دهان مهمانانتان را آب می‌اندازد! اسم ترشی غوره را شاید کمتر شنیده باشید اما حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان می‌آید و طرفدار آن می‌شوید. مخصوصا که غوره فواید زیادی دارد و برای افراد مبتلا به چربی خون مثل آب روی آتش است و در کنار سالاد به عنوان چربی سوز قوی عمل می‌کند. ترشی غوره خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن . با هم طرز تهیه ترشی غوره را می‌خوانیم.در ترفندا همراه ما باشید و برای دسترسی به دستور تهیه انواع ترشی به بخش ترشیجات و شوریجات مراجعه کنید

مواد لازم

  1. غوره : ۵٠٠ گرم
  2. سرکه سفید : ۵٠٠ گرم
  3. نمک : به مقدار لازم

ترشی غوره

طرز تهیه مرحله به مرحله ترشی غوره خانگی

  • برای تهیه این ترشی در منزل غوره‌ها را با مواد ضدعفونی کننده سبزیجات خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غوره‌ها را جدا کنید.
  • ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث خرابی ترشی می‌شود.

نکته: بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشه‌ای هستند اما اگر به ظرف شیشه‌ای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم می‌توانید استفاده کنید.

  • غوره‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم.
  • در ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت حداقل 10 روز در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. ترشی شما بعد از 10 روز قابل استفاده است.

 

 نکات و ترفندهای تهیه ترشی غوره

  • برای نگهداری انواع ترشیجات بهتر است از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید و به جای آن از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید، زیرا  ظروف پلاستیکی در دراز مدت  باعث تولید مواد سمی و مضری می‌شود.
  • در تهیه این ترشی می‌توانید به جای سرکه سفید از آب خود غوره استفاده کنید تا طعم ترشی خوشمزه‌تر و لذیذتر شود؛ البته این نوع ترشی “غوره غوره” نام دارد.
  • برای جلوگیری از کپک زدن غوره ترشی می‌توانید شیشه ترشی را داخل آبجوش بجوشانید تا به خوبی ضدعفونی شود.
  • دقت کنید که سرکه روی غوره‌ها را کاملا بپوشاند تا ترشی کپک نزند.
  • برای جلوگیری از کپک زدن ترشی حتما دقت کنید که غوره‌هایتان پس از شست و شو کاملا خشک باشند و دم آن‌ها گرفته شده باشد.

 

در آخر

این ترشی سرشار از خاصیت است و طعم بی‌نظیر آن در کنار غذاهای ایرانی عالی می‌شود. اگر به دنبال تهیه ترشی خانگی هستید

نرگس

نرجس دغلاوی هستم یه دختر بهاری متولد ٧٨ به شدت عاشق هنر و یادگیری موضوعات جدید هستم،مدرک کارشناسی تکنولوژی طراحی لباس و دوخت دارم و در زمینه های هنری یه ذهن خلاق دارم تمام سعیم این هست که بتونم اطلاعات جالب و مورد نیاز کاربران رو جمع آوری و ارائه بدم

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.